Andrasproduction

O nás

Naším posláním je zaznamenávat lásku. Na fotkách, na videu, navždy.

Jsme veselá parta, která s vámi s nadšením půjde i do bláznivých nápadů. Nebojíme se bavit vaše svatební hosty. A máme oči na zemi i ve vzduchu, abyste o nic nepřišli. Jsme zkrátka taková rodina. Vlastně, doslova.

Usmějete se na nás do objektivu?

Kontakt
© Petr Andráško, 2020.

TIPY NA VEČERNÍ ZÁBAVU

Nevíte si rady jak oživit Vaši večerní zábavu? Sepsali jsme pro Vás pár tipů, co zaručeně zaberou.

Krom hodování u dobrého jídla a pití, vyprávění zábavných historek z minulosti a nebo tančení až do brzkého ráno si můžete Vaší svatbu okořenit nějakou tou zábavnou hrou. Pokud jste byli přítomní na nějaké svatbě, dáte nám určitě za pravdu, že nějaká ta zábava určitě neuškodí. Na výběr máte opravdu velkou škálu nejrůznější zábavy. 

Nemusíme do pojmu “hra” brát v potas jen nějaké novější hry ve stylu například svatebního kočáru, ale můžeme zde zařadit i tradiční zvyky, které každou svatbu pořádně okoření. Je to pouze na Vás, co si vyberete a zda si připravíte nějaký tanec jako překvapení, nebo jestli budete házet kyticí, hrát novomanželský kvíz, hledací hry, poznávání nevěsty podle kotníku a žena podle zadečku, nebo si vymyslíte Vaši originální zábavu… My jsme Vám níže sepsali jen pro inspiraci pár nápadů, které jsme na svatbách zažili, a které nás hodně bavily.

Novomanželé budou mít určitě spoustu svých starostí, proto je nejlepším řešením požádat svědky, aby nějakou takovou zábavu zorganizovali. Svědkové to mohou pojmout i jako překvapení večera. Vždy je super danou zábavu směřovat zájmům novomanželů. Pokud je nevěsta například z medicínské oblasti, nebojte se vymyslet hry se zaměřením právě na její práci. Na jedné doktorské svatbě jsme byli a byla to opravdová zábava. Nevěsta i ženich měli splnit několik úkonů. Například obvázat hlavu pacientovy, ale aby to neměli tak jednoduché, museli to udělat společně a každý mohl používat pouze jednu ruku na které měli zimní rukavici. Pak jim dali za úkol napsat recept na papír, ale fix museli držet pouze v ústech a soutěžili, čí recept bude krásnější. 

Pokud Vás ale nic nenapadá, sepali jsme pro Vás pár her, které se mohou účastnit jak malí, tak velcí, mladí i starší.

  • Poznávání nevěsty podle kotníčku a ženicha podle hýždí
  • Novomanželský kvíz s botami
  • Svatební kočár
  • Vtipná svatební tombola
  • Židličkový tanec
  • Hledání předmětů
  • Cesta vajíčka
  • Tanec s balónky
  • Hádání slov se sluchátky 
  • “Párty alias”

 

Nechat komentář